tentang Kami

Fokus kana
Service Kabugaran Awak

* Nilai perusahaan

Iman nyiptakeun kasempetan, tindakan nyiptakeun nilai

* Roh Perusahaan

Optimisme, kasabaran, tantangan, kegigihan, inovasi, tanggung jawab, syukur

* Budaya perusahaan

Ikhlas mangrupikeun dasar tina pamekaran perusahaan, kualitasna mangrupikeun jiwa perusahaan

* Misi perusahaan

Tetep berinovasi sareng berkembang, nguntungkeun manusa, Ningkatkeun kualitas hirup

alz.1

Naha milih urang

Pabrik langsung nyayogikeun tawaran anu saé

Jaminan Kualitas, sabab kualitas mangrupikeun budaya urang; Perjanjian Kualitas Resmi ditawarkeun

Jasa Diversifikasi: 7/24 jam jasa online; Ngadukung OEM; 3D Video show pikeun mariksa pabrik; Ngabalikeun duit upami kualitas goréng; Dukungan sampel

Tenet perusahaan: Jujur mangrupikeun pondasi pangwangunan Perusahaan kami, éta ogé paling penting dina bisnis! Konsumén sanés ngan ukur konsumén urang, ogé réréncangan anu saé!

  • Kandaraan Certified tina sababaraha jinis sareng ukuran

  • Babandingan kiridit-ka-harga super ditambah seueur produk

  • Kandaraan Certified tina sababaraha jinis sareng ukuran

alz2

Pelanggan Nganjang News

  • Pandemi Covid-19 di 2020 parantos mangaruhan pisan kana kahirupan masarakat

    Pandemi Covid-19 di 2020 parantos mangaruhan pisan kana kahirupan masarakat. Dina waktos anu sasarengan, pandemi ogé parantos mawa pangaruh kana tren kabugaran global. Parobihan tren énggal nunjukkeun yén olahraga fungsional, kabugaran online, sareng kategori kabugaran di bumi sadayana panas pisan. Dina kontéks ieu, masarakat ...

  • Qingdao Sadaya Alam Semesta Mesin Equipment Co., Ltd didirikeun taun 2008 ……

    Qingdao Sadaya Semesta Mesin Peralatan Co., Ltd didirikeun taun 2008, tempatna di Qingdao anu mangrupikeun kota palabuan anu éndah di Propinsi Shandong. Nyayogikeun seueur jinis peralatan kabugaran sapertos trampolin, bar angkat, sapédah puter, cai sareng cai sanés, parantos seueur taun pangalaman OEM sareng urang gaduh ...